Wat we doen

Als projectontwikkelaar zoeken wij naar mogelijkheden om het aandeel van hernieuwbare energie in Nederland te vergroten en bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Onze meerwaarde en ervaring ligt bij het ontwikkelen van wind- en zonne-energie. We hebben zowel ervaring met het opstellen van alleenstaande windturbines maar ook het bouwen van gehele windparken. Bij onze projecten staat een duurzame exploitatie van minstens 20 jaar voorop en moet de juiste afweging tussen mens, milieu en energieopwekking worden gemaakt.

Bij voorkeur werken wij samen aan deze projecten met lokale partijen of energiecoöperaties. Bovendien geven wij omwonenden de mogelijkheid om zowel financieel als tijdens het ontwikkelingsproces te participeren.

Denkt u als grondeigenaar, gemeente of als burger(coöperatie) na over de mogelijkheden van zonne- en windenergie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de video van een recent afgerond project.

Activeer YouTube

Activeer de YouTube-integratie om de video te laten zien en meer over ons te leren. De gegevensbeschermingsregels van YouTube zijn van toepassing.

Activeer YouTube

top
Formular wird geladen…